Négyesi Erika

Helyszín
Magyarország, Bócsa
Telefonszám
20 221 3470
E-mail cím

Személyes benyomás:

Erikánál még nem jártam személyesen, így videó interjú sincs róla, de ami késik, nem múlik :-) Az idén valószínűleg Bócsára is eljutok, már amúgy is több szál vezet arra... Erika maga írta a bemutatkozását, ami így "szól":

"Négyesi Erika vagyok. Bócsán, Fischerbócsán élek az erdő közepén. 1963-ban születtem, és életem nagyobb részét Budapesten éltem. 2000-ben éreztem úgy, hogy a városi lét, már nem nyújt nekem örömöt, ekkor vásároltam meg a tanyámat. Jelenleg 5 hektáros föld területen gazdálkodom. Tyúkokat mindig tartok a tojás végett. Jelenleg pár kacsa is díszíti a kis tavamat. Ma már gyakorlatból tudom, a tanya teljes megélhetést ad. Minden megterem amire egész évben szükségem van. Hagyományos módon tartósítok, legyen az gyümölcs vagy zöldség. Gyümölcsfákat minden évben ültetek, van amit magról vetek, és van amit faiskolában vásárolok. Van egy kis akácerdőm, ami a téli tüzelőt is megadja.

Népi gyógyászatot tanultam, a felmerülő betegségeket gyógynövényekkel kezelem. Kályhaépítő táborban is részt vettem, így már pár éve  magam készítem a kályháimat is.

Szívesen veszek részt olyan rendezvényeken, amely a múltunkról, jelenünkről szól, és őseink hitét, életét hivatott megismertetni. Megtanultam a rovást, a régi Magyar betűkészletet.

Anasztázia nagy hatással van rám. Biztosan tudom, hogy a világunk csak úgy maradhat fent és élhet tovább, ha az ő iránymutatását követjük. 

Ha valaki szeretne hasonlóan nyugalomban békében élni, és a gyermekeit szeretetben szabadon nevelni, akkor csak is ilyen egy hektáros családi birtokban gondolkodhat, mert a természet lágy ölén lehet csak igazán élni. Nekem van 2 hektár földem, amit szívesen eladnék, de csak is olyanoknak, akik a szeretet terét akarják létrehozni.

Bármikor szívesen megmutatom hogyan gazdálkodom, hogyan élek. Telefonos egyeztetés szükséges. 06202213470 számon elérhető vagyok."

Frissítve: 2018. március 10.