FÖLDANYA ÜZENETE

A SZENT SZELLEM ÜZENETE A FÖLD BOLYGÓ MEGÓVÁSÁÉRT

Részletek Dörnyei Katalin "Eggyé válva Istennel" című könyvéből (120-143 old.)

"A Föld hordoz magában mindent, ami a légkörben is megtalálható, minden anyagot, amiből megszületett az Univerzum. A Föld rétegződései a korokat képezik le. A Föld egy élő organizmus, ami saját magát tisztítja. Ami valaha a Föld mélyén volt, az előbukkan a bolygó változásai során, mert a földkéreg mindig mozgásban van, pont úgy, mint az emberek. Mozog és él a bolygó.

Tehát, ami valaha a Föld gyomrában volt, az lehet, hogy ma már a Föld felszínére került e mozgások következtében. A felszínre került anyagok, ásványi sók, nyomelemek, stb., amit tartalmaz a föld, bekerülnek a felszíni élet vérkeringésébe a táplálkozás útján. Minden korban előtérbe került egy-egy ásvány, ami a felszínre tört. Földanya, a bolygó, mindig azt adja a gyermekeinek, amire éppen szükségük van. Táplál, segíti az életet.

Az emberek egészsége azon múlik, hogy milyen tiszta a környezetük, vagyis a természet. Ebből veszik fel a táplálékot, ezért létfontosságú a környezet megóvása.

A Föld gyomrában nem csak tűz van, ahogy azt a tudósaitok hiszik. Az, hogy eddig még nem sikerült átjutniuk a műszereikkel a tüzes rétegen, ez az én (Földbolygó és szelleme) akaratom, mert illetéktelen személyeket nem engedek magamhoz közel. Ez a tűz az én védelmi rendszerem része. Ha a tudósaitok túljutottak volna már ezen a tüzes rétegen, ami ott van, azt már rég kirabolták volna.

Én mindig azt adom az emberiségnek, amire éppen szüksége van és olyan mértékben, ahogy szüksége van rá.

A kizsákmányolásomat, a tőlem erőszakkal elvevést azonban megakadályozom úgy ahogy tudom. Ez részemről önvédelem. Értsétek meg, a Földbolygó egy élő organizmus, mindenre szüksége van ami benne van, ahhoz, hogy egészséges maradjon! Ekkor önként tudja adni magából a legmegfelelőbb "vegyületet", amit a felszínre lök, vagyis amit nektek önként átad magából....

A túl sok kitermelés olajból, földgázból és még sorolhatnám, felborítja bennem az egyensúlyt. Ez olyan számomra, mint amikor elmegy hozzátok vendégségbe egy kedves rokonotok és ajándékot visz nektek, de nektek ez nem elég, mert mindent el akartok tőle venni, ami csak a táskájában van.

Isten úgy alkotta meg a világot, hogy minden tökéletesen és összhangban működik egymással, tökéletes szimbiózisban. Isten maga a tökéletesség és a harmónia, ezért csakis tökéleteset és harmonikusat tud alkotni...

Amit ti természeti katasztrófáknak neveztek, azok az én egyensúlyom elvesztésének a tünetei. A belső harmóniám felborult, ezért a természeti erők már nem harmonikusan nyilvánulnak meg a számotokra. Minden, ami velem történik, az hat rátok, de a bajt ti okoztátok a telhetetlen mohóságotokkal. Ha elvesztek tőlem dolgokat töméntelen mennyiségben, akkor én azt nem tudom olyan ütemben pótolni magamban, mint ahogyan arra szükségem volna...

Amikor megszületett a bolygó, kezdetben még nem volt rajta sok élet, nem ezt a képet mutatta, amit ma láthattok. Sok volt a víz, szinte az egész Földet beborította. A vízben kezdődött az élet. Először csak mikrobák voltak, majd egyre fejlettebb lények születtek meg a bolygón. A bolygó táplálja a rajta élőket önmagából, azért képes erre, mert minden, amire szüksége van az élőlényeknek az élethez, megtalálható a Földben.

A bolygó egészségi állapotát és egyensúlyát folyamatosan felügyelte a szellemvilág....

Kezdetben szinte csak víz borította a bolygót, aztán a csekélyke szárazföld is gyorsan megtelt élettel... Mikor kinőtték szobájukat a gyermekeim, túl kevésnek bizonyult a szárazföld a rohamosan növekvő felszíni élethez. Ezért újabb földterületekre volt szükség. Ekkor következett be az első óriási változás a Földön. A Föld gyomrából előbukkantak az építőmesterek a tűz, a vulkánok ereje által és sok csodálatos anyag a földrengések által. A Földön található víz nagy része a bolygó mélyére került, és ami ott volt, az pedig a felszínre, így alakultak ki a szárazföldek, de csak olyan mértékben, mire éppen szüksége volt a felszíni élőlényeknek az élethez. Ezek a földterületek tele voltak ásványi anyagokkal, mindennel, amire a növényeknek a gyors növekedéshez szüksége volt. Pillanatok alatt nyíltak a virágok, fák növekedtek. Paradicsomi állapot volt ez az élőlények számára.

A korszakok egymást követték és mindig annak mértékében változott a Föld felszíne, ahogy azt a rajta élők megkívánták. Közben a belső föld képe is megváltozott. A földfelszín alatti rétegződések állapota...

A Paradicsomban mindenetek megvolt. A Tudás fájának gyümölcse az emberi elméről szól, az ember a saját tudománya által űzte ki magát a Paradicsomból. Ezt nem Isten tette, hanem az ember tette saját magával....

De! Szabadon visszatérhettek a Paradicsomba, nyitva áll az ajtó mindenki számára. Ezért mindig FIGYELJÉTEK ALÁZATTAL A TERMÉSZETET ÉS VÉLETLENÜL SE NYÚLJATOK BELE A TERMÉSZETES FOLYAMATOKBA, mert különben nem tudom meggyógyítani önmagam....

Minden ember hidat képez az Ég s a Föld között.

MINDENKINEK FELELŐSSÉGE VAN, MINDENKINEK TENNIE KELL A BOLYGÓÉRT és ezzel együtt saját magáért is.

Első teendőtök a KÖRNYEZETSZENNYEZÉS MEGÁLLÍTÁSA lesz. Meg tudjátok tenni összefogással és egymás megsegítésével. Ha egyre többen gondolkodtok így, akkor ez a gondolat átmegy a kollektív tudatba és megváltozik idővel még azok véleménye is a dologról, akik eddig nem így gondolkodtak...

Be kell jelenteni a hatóságoknak minden környezetszennyezést és szigorúan megbüntetni azokat, akik ezt teszik. Azokat a cégeket bojkottálni kell, akik környezetszennyezés árán akarnak busás haszonhoz jutni.

A saját otthonaitokban és környezetetekben mindig éber szemmel járjatok és akadályozzatok meg minden ilyen cselekményt a fenti módon. Tudósaitok találjanak ki környezetbarát technológiákat, mert a bajt elsősorban ők okozták. Mármint a tudomány, nem személy szerint az emberek.... A természetben mindenre ott van a válasz.

Az ásványokkal kapcsolatban... ha megfigyelitek, amiből kevés található a világban, az értékesnek van minősítve, amiből viszont aránylag sok van, az leértékelődik. Ez egy üzletpolitika. Manipulálnak benneteket a divattal és reklámokkal. SEMMIFÉLE DRÁGAKŐRE NINCS SZÜKSÉG A BOLDOG ÉLETHEZ. NE AKARJÁTOK MEGSZEREZNI ÉS BIRTOKOLNI ŐKET, mert feleslegesek. Ez vonatkozik mindenre, amit ti jelenleg most értékesnek találtok.

AMI IGAZÁN ÉRTÉKES SZÁMOTOKRA AZ A TISZTA LEVEGŐ, TISZTA IVÓVÍZ, TISZTA NÖVÉNYI TÁPLÁLÉK, ami életerős, mert tartalmazza a föld ásványait és minden anyagot, amihez az egészséges élethez szükségetek van.

Elvettétek az állatok természetes életterét és természetes táplálékát is. Mesterségesen kevert táplálékokkal tömitek őket, és magatokat is... Össze-vissza esztek mindent, amit éppen az üzletekben kaptok. Azt sem tudjátok, hogy mit esztek. Pedig ezen könnyű segíteni. TÉRJETEK VISSZA A FÖLDHÖZ, A TERMÉSZETHEZ! Hagyjátok abba a betondzsungelek építését...Költözzetek el a városból, legyen kiskertetek, amiben tudjátok, hogy mi terem!

A biogazdálkodást kiutat jelent. A hormon kezelt élelmiszer eltűnik, vele együtt a narancsbőr és sok betegség. A rákot, mint betegséget csakis ti tudjátok megállítani. Nem a gyógyszer a megoldás rá, hanem a tiszta élelmiszerek, tiszta víz, tiszta levegő és ennek folyományaként a stresszmentes élet.

EL FOG TŰNNI A RÁK ÉS A TÖBBI BETEGSÉG IS... A városok idővel egy falu képét fogják mutatni...

A szívetek már tudja, hogy igazat beszélek, de az elme azonnal elkezdi félteni azt, amije van, amit most birtokol...

Aki tudatosabb közületek, az követi a szíve hangját... a többiek elkezdenek gondolkodni, aggódni, félni, hogy mi lesz a biztos egzisztenciájukkal... Túl fáradságos dolog növényeket termeszteni annak, aki ezt nem szereti csinálni, sokkal kényelmesebb csak az üzlet polcairól leemelni a dolgokat...

Születnek-e majd egészséges emberek mondjuk száz év múlva? Ha minden így marad, akkor sajnos nem. Károsodás nélkül nem születhetnek már egészséges emberek.

Továbbra is a mesterséges világ, a technikai vívmányok között élvezhető kényelmed számít, vagy a szeretteid, utódaid élete? Mert most ezek közül kell választanod. "

 

Létrehozva: 2018. április 5.